Ekonomi

Ziraat Bankası Hesabı Olanların, Metro Market Toplu Gıda Alışverişine 300 TL Hediye Edecek!

Ziraat Bankası gıda alışverişine 300 TL indirim kampanyasını duyurdu. Metro marketlerde toplu gıda alışverişine özel başlatılan kampanya marketçiler, bakkallar ve ev hanımlarını mutlu edecek. Ziraat Bankası’nın sınırlı bir sürede geçerli olan kampanyası 21 Aralık tarihinde sona eriyor. Kampanya dönemi devam ederken Metro marketlerde farklı günlerde ve tek seferde yapılacak olan alışverişler 300 TL bankkart lira kazandırıyor.

Metro Market Toplu Gıda Alışverişine 300 TL Hediye Katılım Başvurusu

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Bankkart mobil uygulama ya da sms yoluyla katılım sağlaması mümkündür. Bank kart mobil uygulamaya giriş yaparak kampanyaya katıl butonuna tıklanmalı ya da cep telefonunun mesaj kısmına METRO yazarak 4757‘ye kısa mesaj olarak gönderilmelidir. Muhakkak ki gönderilen sms’lerin bankada kayıtlı cep telefonu numarası ile yapılması gerekir.
Metro Market Toplu Gıda Alışverişine 300 TL Hediye Katılım Şartları

Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra yapılacak alışverişler geçerliliğini korur. Metro marketlerde yapılacak ilk 1.500 TL ve üzeri harcamaya 150 TL bankkart lira kazanılıyor. İkinci yapılacak 1.500 TL ve üzeri harcamaya yeniden 150 TL kazandırıyor. Toplamda 300 TL bankkart lira hediye edilmiş olanlar ancak şartları karşılayan müşteriler ödül kazanılabilir. Kazanılan banka kartları 28 Aralık tarihinde hesaba yüklenir. Kullanılmadığında 31 Ocak 2023 tarihinde hesaptan geri alınacaktır.

Kontör, tütün alımı için yapılacak alışverişler geçerli değildir. Ek kart ile yapılacak alışverişler asıl karta yansıtılır. Yalnızca bireysel kart sahipleri faydadan yararlanabilir. İşlem iptal edildiğinde ya da iade edildiğinde kazanılan bankkart liralar hesaptan geri alınacaktır. Hesapta bakiye bulunmadığı takdirde hesap özetine borç olarak yazdırılacaktır.

Başa dön tuşu