Güncel

Bu köye taşınana para yağacak! 508 bin TL nakit paranız hazır! Hemen taşınana ödemesi teslim ediliyor!

Orta Avrupa’nın dikkat çeken ülkelerinden birisi olan İtalya bomba bir kampanya başlattı. Kırsal kesimdeki canlılığı artırmayı hedefleyen ülke köye taşınanlara 3 yıllığı için tam 28 bin euro vermeye karar verdi. Ancak tabii bunun da bazı şartları bulunuyor. 3 yıl boyunca hesaplara yatırılacak olan bu para karşılığında insanlara belirlenen köye yerleşmek ve orada bir iş kurma şartı koşuluyor.

İtalya’ya bağlı Calabria bölgesinde tüm Avrupa’nın dikkatini çekecek bir adım atıldı. Ülke nüfusu iki binin altına düşen köyler için önemli bir kampanyaya imza attı. 3 yıl boyunca belirlenen köylere taşınan kişilere tamı tamına 28 bin euro yani güncel kurla hesaplama yapıldığında 508 bin TL gibi tutar ödeme yapılacak. Bu ödeme için kişilerin bazı şartlara uyması da isteniyor.

2021’İN DİKKAT ÇEKEN PROJELERİNDEN OLDU

İtalya nüfusu 2 binin altına düşen ve denize yakın köyler için kampanya başlattı. Bu fırsat denize yakın ve dağ yamacı etrafından yer alan köyler için kabul edilecek.

28 BİN EURO ÖDENİYOR

28 bin euro tutarında ödenecek para için temel olarak 3 şarta bakılacak ve para ödemesi 3 yıla yayılacak.

Y KUŞAĞI DİKKAT!

Y kuşağının dikkatini çekecek bu projeyle kırsal alanlardaki hareketsizliğin yerini canlı bölgelere bırakması bekleniyor.

90 GÜN ŞARTI VAR!

Başvuru yapacak olan kişilerin öncelikle İtalya’da oturum almaları gerekiyor. Ayrıca sonuca göre başarılı olan adayların 90 gün içerisinde bölgelere taşınması da gerekiyor.

Başa dön tuşu