Güncel

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası için son fırsat tepilmez! Peşinatı veren tapuyu alacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önce TOKİ 250 bin konut ve 100 bin arsa müjdesini vermiş ve başvurular alınmaya başlanmıştı. Erdoğan bu müjdenin ardından TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasını da mevcut ev sahipleri için tek tek duyurmuştu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyası 3 gün sonra eriyor. Başvuru yapmayan ve peşinat ödemeyenler büyük fırsatı tepecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yılın son çeyreğine bomba fırsatlarla girdi. TOKİ 250 bin konut başvuruları ve 100 bin arsa başvuruları tam gaz devam ediyor. Ayrıca TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasıyla avantajlar tam 3 gün sonra sona erecek. Yüz binlerce kişi bu indirim sayesinde peşin para yatırarak büyük indirim fırsatından yararlanacak. Başvuruda yalnız yüzde 25’lik bölümünden az olmamak şartı aranıyor. Detayları gelin hep birlikte inceleyelim.

TOKİ’DEN ÜÇTE FIRSAT

TOKİ 250 bin konut ve 100 bin arsa müjdesinin ardından TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başlamıştı.

YÜZDE 25 KAMPANYASI BİTMEK ÜZERE

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyasında peşinat ödeme yapan herkes yüzde 25’lik bölümünden az olmamak şartıyla indirimi kapıyor.

ŞARTLAR TEK TEK DUYURULMUŞTU

Mevcut indirim kampanyasından konut satışları ve taksitleri en geç 30 Haziran 2021’den önce başlayan kişiler faydalanabiliyor.

SON 3 GÜN….

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor ve yeni kampanya seneye başlayacak.

Başa dön tuşu