Güncel

T.C. kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 olana son dakika müjdesi! 1 yıl boyunca karşılıksız 500 TL ödeniyor!

Koronavirüs pandemisiyle birlikte devlet tarafından pek çok yardım ödemesi başlatıldı. Son olarak yine önemli bir destek müjdesi vatandaşlarla paylaşıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan aile destek paketiyle birlikte vatandaşlara 12 ay boyunca aylık 450 TL ile 600 TL ödemesi yapılacak. Ödemeler Kurban Bayramı itibariyle de başladı.

T.C. kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 olana son dakika müjdesi! 1 yıl boyunca karşılıksız 500 TL ödeniyor. Aile destek paketi başvuruları ile devlet ihtiyaç sahibi ailelere ödeme yapmaya devam ediyor. Binlerce kişi aile destek paketi başvuru şartları hakkında kapsamlı bilgi alarak başvuru işlemlerini neticelendirecek. Konuyla ilgili tüm bilgileri yazımızda sizlere anlatmış bulunuyoruz.

İLK ÖDEMELER YAPILDI

Kurban Bayramı öncesinde başvurusu onaylanan binlerce vatandaşın ödemesi hesaplarına yatırıldı.

450 İLE 600 TL YATIRILIYOR

Aile destek paketiyle birlikte birlikte vatandaşlara 12 ay boyunca aylık 450 TL ile 600 TL ödemesi yapılacak.

E-DEVLET’TEN BAŞVURULUYOR

Başvuru yapacak olan ihtiyaç sahiplerinin e-Devlet kapısına T.C. kimlik numarası ve şifresiyle giriş yaparak başvurusunu tamamlaması gerekiyor.

MÜJDELİ HABER GELDİ

T.C. kimlik numarası sonu 0, 2, 4, 6, 8 olana son dakika müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı başvurunun onaylanmasının ardından ödemelerin başvurdulduğu ay da alınabileceğini açıkladı.

Başa dön tuşu