Güncel

Bekçi alımı son dakika olarak başladı: 18 -52 yaş arası bekçi alım başvuru ekranı! En az 7 bin TL maaş alıyorsunuz

Bekçi olmak için ilanları dört gözle bekleyen vatandaşlar için müjdeli haber İŞKUR tarafından verilmiş durumda. İŞKUR güncel bekçi alımı ilanlarını açıkladı. En az 7 bin TL maaşla bekçi alımı için start verilmiş durumda. 18 – 52 yaş arası kişilerin başvurabileceği ifade edilirken, müracaat şartları da açıklandı. İşte İŞKUR güncel bekçi alım detayları ve başvuru şartları sayfamızda yer alıyor.

İŞKUR tarafından yapılacak olan bekçi alımı şuan için sadece özel sektöre yapılacak. Türkiye’nin pek çok yerinde alım yapılacağı gözlenirken, vatandaşlar başvuru şartları için detayları aramaya koyuldular.

EN AZ 7 BİN TL MAAŞ VERİLECEK

Asgari ücrete bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay zam yapılmıştı. Asgari ücret 5.500 TL olmuştu. Bu anlamda açıklanan bekçi ilanlarında en az maaş 7000 TL olacak.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

T.C. Vatandaşı olmak gerekiyor

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak vatan dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sorun çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar bağlamında lüzumlu şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları gerekir.

Başvuruda bulunulacak ilde ikamet ediyor olmak önemlidir.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Başa dön tuşu