Magazin

TRT1 Kasaba Doktoru 2. sezon için kolları sıvadı! Yoksa devam etmeyecek mi

Kasaba Doktoru dizisi ne zaman başlayacak? Yeni sezona giriş yapacağını öğrendiğimiz Kasaba Doktoru dizisinin TRT1 ekranlarında ne zaman başlayacağı araştırlıyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialarda Kasaba Doktoru başrol oyuncusunun Ben Bu Cihana Sığmazsam dizi setinde görüntülenmesi sonrasında Kasaba Doktoru ndan ayrıl iddiaları ortalığı adeta velveleye verdirdi Ancak daha sonra ziyaret sebebinin Oktay Kaynarca’yı ziyaret etmek olduğunu öğrenen izleyici, sevinerek dizinin yeni yayın tarihini araştırmaya başladı.

Peki Kasaba Doktoru ne zaman başlayacak? TRT1 ekranlarının belirli bir kemik kitleye ulaşmış dizisi Kasaba Doktoru çekimlerinin başladığını sizlere söyleyelim.

Sevilen dizi Kasaba Doktoru ile alakalı güncel gelişmeler Takip ediliyor. Kasaba Doktoru 2. sezonu merakla araştırılırken diziden ayrılan oyuncular ve diziye yeni dahil olacak olan oyuncular soruluyor.

Gün gün Kasaba Doktoru ile alakalı Detaylar ve açıklamalar yapılırken, TRT 1 dizisinin 2. sezon çekimleri sırasında Kasaba Doktoru yeni oyuncuları da gözler önüne serildi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ünlenen Ozan Akbaba’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bütün detaylar da birleştiriliyor.  Kasaba Doktoru dizisi 2. sezon çekimlerinin başlaması sonrasında Kasaba Doktoru 2. sezon ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı ise Eylül ayının ortaları olarak belirleniyor.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosuna ilişkin iddialarda ortaya atılırken, sevilen yapımda oyuncu kadrosunun değiştiği de söyleniyor.  2. sezonuna hazırlanan Kasaba Doktoru dizisine yepyeni oyuncuların katılacağı açıklanırken, Özellikle de yeni sezonda Edanur Gül Budak ve Özgür Cem tuğluk’un diziden ayrıldığı haberi de kesinleşmiş bulunuyor.

Kasaba Doktoru dizisi ile alakalı izleyici Tüm detayları merakla Beklerken, diziyle alakalı yeni oyuncu kadrosu Sır Gibi saklanıyor . Diziye severek izleyen izleyici ise dizinin bir an önce ekranlara gelmesi için adeta gün sayıyor.

Başa dön tuşu