Teknoloji

Volkswagen daha ne yapsın! Polo ve Golf’te 50 bin TL anında indirim! Bayiler dolup taşacak! Güncel Volkswagen golf fiyatları kaç para?

Son yıllarda sıfır araç sahibi olmak oldukça güç bir hale geldi. Döviz kurlarının aşırı derecede yükselmesinden dolayı yeni model araçların fiyatları geçen yıla oranla yüzde 60 oranında zamlandı. Bu durumda araba markalarının araç satışlarını oldukça olumsuz yönde etkilemiş durumda. Ancak dev otomobil markası Volkswagen bazı araç modellerinde özel indirimler yaptı.

Listeye bakmayan kafasını taşlara vurur! Bu otomobillerin fiyatları 120 bin liranın altında…. Citroen, Renault, Toyota, Volkswagen…

Markanın en sevilen araçlarının başında Polo ve Golf modelleri gelmektedir. Bu modellerde 50 bin TL’lik bir indirim yapıldı. Haberi duyan vatandaşlar ise Volkswagen bayilerine koştu. Tam da bu noktada hem Polo hem de Golf son zamanlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Bir de bu modellerde fiyat güncellemesinin de yapıldığı biliniyor.

Volkswagen Polo Araçların Güncel Fiyatları

Polo model araçlar dizel ve benzinli olarak iki farklı modelde üretilmektedir. Ayrıca bu modellerde manuel şanzıman sistemi ve otomatik şanzıman sistemi de bulunmaktadır. Ancak en çok tercih edilen dizel ve otomatik şanzımanlı modellerdir. 2022 model 90 beygirlik otomatik dizel model fiyatı indirim öncesinde 850 bin TL iken şuan için 800 bin TL’den satılmaktadır. Öte yandan 110 beygirlik benzinli otomatik model indirim sonrasında 820 bin TL civarlarına kadar geriledi. Son olarak ise manuel modellerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır.

Volkswagen Golf Araçların Güncel Fiyatları

Volkswagen Golf araç modelleri genel olarak 3’e ayrılmaktadır. Bu modeller Golf 1.0 TSI, 1.0 ETSI ve son olarak 1.5 ETSI modelleridir. Bu modeller arasında ise en uygun fiyatlara sahip olan model 1.0 TSI modelidir. Bu araçlar indirim öncesinde 650 bin TL’den satılmaktaydı. Ancak indirim sonrasında ki fiyatları 600 Bin TL oldu. Öte yandan 1.0 ETSI modeller otomatik şanzıman sistemine sahip olup indirim sonrasında fiyatları 807 bin TL’ye kadar geriledi. Bu modeller Golf modelleri arasında en çok tercih edilen ve sevilen model olarak dikkat çekmektedir. Son Golf modeli olan 1. ETSI araçlar ise 960 bin TL’den 910 Bin TL’ye kadar geriledi.

Başa dön tuşu