Magazin

Dansı sosyal medyada dalga konusu oldu! Kalben’den açıklama geldi ” Gurur duyuyorum…”

Ünlü şarkıcı Kalben son konserindeki şaşırtan dansı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Konuşmaları ve tavırları ile dikkat çeken isimlerden olan Kalben, değişik dansı ile herkesin diline düştü. Sürekli paylaşılan dans üzerine Kalben’den açıklama geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Sesi ve şarkıları ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserinde, agrasif dansı ile dikkat çekmişti. Son günlerde çok konuşulan ve paylaşılan dans gündem olunca ünlü sanatçı Kalben de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Dansı yüzünden sosyal medyanın diline düştü

Sahne dansı ile gündem olan ünlü sanatçı aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Dansı ile gurur duyan Kalben, “Dans ederek linç edildiğim için gurur duyuyorum. İyi ki dans ettiğim ve eğlendiğim için, bu memleketin kadınlardan beklediği şeyleri değil, kendi hayatımda yapmak istediğim şeyleri yaptığım için linç ediliyorum. Buradan dünyada bastırıldığını, tahakküm altında olduğunu, herhangi bir şekilde şiddete uğradığını hisseden, yaşayan bütün dünya güzeli insanlara sevgimi gönderiyorum. Bu nefret kalmıyor arkadaşlar. Geride şarkılar, danslar ve fotoğraflar kalıyor. Gerçekten mühim olan şeylere odaklanabildiğimize çok seviniyorum. Beni tanıyanlar sağ olsun. Tanımayanlar için de bir şey diyemeyeceğim” şeklinde bir paylaşım yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Dansı kadar açıklaması da olay oldu. Kendisini izlemeye gelen dinleyiciler Kalben’in dansı karşısında şaşkına dönse de, şarkıları ve sesi ile herkesi mest etti.

Başa dön tuşu