Güncel

Daha ucuzu Şam’da Kayısı! 216 bin 900 TL’ye sıfır otomobil Citroen yine yaptı yapacağını!

Otomobil fiyatlarının adeta el yaktığı şu günlerde araba almak artık neredeyse hayal olmuş durumda. Firmalar ise vatandaşları araba sahibi yapmak için uğraşıyor. Son kampanya Citroen firması tarafından yapıldı. Citroen tamamen elektrikli olan AMİ modeli ile peynir ekmek gibi satmaya başladı. Bizde bu kadar ilgi gören Citroen AMİ markasının Ağustos ayı güncel fiyatını ve özelliklerini haberimizde derledik.

216 bin 900 TL’ye sıfır otomobil

Citroen tarafından resmi internet sitesinden açıklanan fiyat listesine baktığımız zaman otomobilin 219.000 TL’den satıldığını görüyoruz. Fakat nakit olarak yapılan alımlarda yüzde 1’lik bir indirim uygulanıyor. Böylelikle aracın fiyatı 216 bin 900 TL’ye düşüyor.

Citroen AMİ özellikleri ilgi çekiyor

Citroen Ami, panoramik cam tavan, çift yöne açılabilen kapılar ve ufak eşyaları yerleştirmek bolca bolca saklama
alanı sunuyor. Araç 2.4 metre uzunluk, 1.6 metre genişlik ve 1.5 metre yüksekliğe sahiptir.

Citroen Ami’nin elektrikli motoru, 8 beygir güç ve 40 Nm tork üretebiliyor. 5.5 kWh değerinde lityum iyon bataryadan gücünü alan araç, en yüksek 45 km/s sürate ulaşabiliyor. 70 kilometrelik menzil kapasitesi sunuyor. Aracın bataryası, evlerimizde bulunan 220v standart prizlerde toplam 3 saatte şarj edilebilmekte. Bununla birlikte, uyumlu kablolarının kullanılması şartıyla Wallbox istasyonlarından şarj edilmesi de mümkün. 7.2 metre dönüş çapına sahip olan Citroen Ami, basit tüketimi ve kullanışlı boyutları yardımıyla park yeri bulma meselesini ortadan kaldırıyor.

Başa dön tuşu