Ekonomi

İş Bankası BP İstasyonlarında 70 TL Maxipuan Kazandırıyor!

İş Bankası BP İstasyonlarında 70 TL Maxipuan Kazandırıyor! İş Bankası akaryakıt alışverişine indirim kampanyasını duyurdu. 31 Aralık tarihine kadar geçerli olan kampanyadan yalnızca BP istasyonlarından alınacak akaryakıtlar ile faydalanılabilecek. BP istasyonundan akaryakıt alımına 70 TL maxipuan hediye edilecektir.

Tek seferde ya da farklı günlerde yapılacak olan 250 TL ve üzeri 4.akaryakıt ya da otogaz alımı bu fırsatı otomatik olarak tanımlayacaktır.

İş Bankası BP İstasyonlarında 70 TL Maxipuan Başvurusu

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin maximum mobil uygulama ya da İŞcep uygulaması içinde yer alan kampanyalar alanına girilmesi gerekiyor. Katıl butonuna basılarak ücretsiz katılım sağlanması gerekiyor.

Ardından alışveriş tutarının gerçekleştirilmesi sonrasında ödül rakamı hesaba yüklenecektir. Kazanılan maxipuanlar 5 Ocak 2023 tarihinde aktif olarak kullanılan karta yüklenecektir.

Kullanılmayan maxipuanların son kullanım tarihi 28 Şubat 2023 olarak belirlenmiştir. Her müşteri kampanyadan bir kez yararlanabilir ve 70 TL maxipuan kazanılır.

Başa dön tuşu