Güncel

Altın fiyatları 20 gün içinde bu rakamları görecek! Altın alacak ve satacaklara elleri kolları titreten uyarı!

Piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmeler en çok da altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Altın fiyatlarının sürekli olarak yükselmesiyle beraber kişiler bu koşullarda etkili yatırımlarını değerlendirmeye başlamıştır. FED faiz kararları başta olmak üzere ve döviz kurunda yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü altın fiyatlarının 14 gün sonra %45 oranında artması bekleniyor. Bu konuda birçok analist açıklama yaparken ünlü analist İslam Memiş de altının yakın zamanda artış sağlayacağını ve yatırımcılarına kazandıracağını açıkladı.

Altın fiyatları için tuzak uyarısı! Birikimdeki tüm paranız pul olabilir! Eğer bunu yapmazsanız…

1200 Olmak Üzere!

Altın fiyatlarında yaşanan bu gelişmelerin gelecek günlerde de sürmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Fiyatların 14 gün sonra gram altında 1200 TL’yi bulması beklenen gelişmeler arasında yer alıyor. Altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye son günlerdeki artışlarla devam ediyor. 2021 yılından bu yana yatırımcısına %100 oranında kazandıran altın her açıdan en güvenilir liman olarak tabir ediliyor. Altın fiyatlarının (haberkolik.net) her geçen gün artış göstermesinde rol oynayan en önemli faktörlerden birisi de küresel çaplı gelişmeler olarak biliniyor.

Yorumcular 2000 TL Olacak Diyor!

Piyasalarda yaşanan küresel çaplı gelişmeler fiyatları yukarı yönde çekerek ABD FED faiz kararlarının yukarı yönde artış göstermesinde etkili oluyor. Faiz fiyatlarının artmasıyla beraber altın fiyatlarında da ciddi oranda yükselişler yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının artarak gelecek zaman dilimleri için çeyrek altının 2000 TL’yi bulması beklenen gelişmelerden biridir. Altın fiyatlarındaki yükselişin 2023’tede devam edeceği konuşulan haberler arasında bulunuyor. Fiyatlar her geçen gün yükselmesiyle beraber kişiler her alanda avantajlı bir hizmet deneyimine erişme fırsatına sahip oluyor.

Ünlü analizcilerden yapılan açıklamalarda yastık altında altını olanların biraz daha beklemesi gerektiği ifade ediliyor. Uzun vadede her zaman kazandıran altın yatırımlarının gelecek zaman dilimleri içinde güzel bir yükselişe geçerek yukarı yönde tırmanışa geçmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Altın fiyatlarının yükselişe geçmesiyle beraber kişiler kuyumculara akın ederek yatırımlarını nakitte çevirmeye başladılar. Nakitte çevrilen yatırımlarla beraber Türk lirasına olan ilgide de artışlar yaşanıyor. BİST puanlarının gelecek günlerde artış göstermesi bekleniyor.

Altın fiyatlarında asıl kıyamet başlıyor! Çıktığı zirveden yere çakılacak! En dibi görür görmez felaket başlayacak!

Başa dön tuşu