Gecenin Ucunda Dizisinde Yayın Günü Değişikliği  

Gecenin ucunda dizisi Star TV ekranlarında izleyicileri ile buluşan ve en çok izlenen diziler arasında yer alan bu proje gün değişikliği ile konuşuluyor. Star TV ekranlarında yayınlanan diziye reyting rekorları kırması açısından çok büyük ümitler bağlanmıştı. Günlerce hakkında eleştiriler yapılan dizi Çarşamba akşamlarının diğer kanallarda yayınlanan dizilerle birlikte çakışması ve reyting sorununun ortaya çıkması ile birlikte gün değiştirme kararı alarak izleyenleri şaşırttı.

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan Star TV’de fark edilen bu durum üzerine ise çöp adam isimli yeni bir proje Çarşamba Akşamları gecenin ucunda dizisinin yerine izleyicileri ile buluşturulma kararı alındı. Bu durum ise Gecenin Ucunda dizisinin devam eden gününün değiştirilmesi için bahane olduğu düşünülüyor.

 Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun Muhteşem Performansı

 Kadir doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin 8 yıl aradan sonra tekrardan beraber bir şekilde televizyon ekranlarına dönmeleri dışında bu dizide yapım ortaklığı konumunda da bulunması çok önemli bir adımdı. Neslihan’a da gül ve Kadir doğulu ikilisinin bu sektörde yapımcı olarak adımlarını gecenin ucunda projesiyle çok farklı bir deneyim yaşadıkları da ortada.

 Gecenin Ucunda Dizi Projesi Reytingleri

Gecenin ucunda dizisinin düşük reyting alması açısından gün değişikliği kararı ile reytinglerde yükselme bekleniyor. Ancak televizyon dünyasında düşük reyting olan dizilerin final yapması da kaçınılmaz bir durum oluyor.  Star TV, son çare olarak gün değişikliği adımını attı. Gecenin Ucunda gün değiştirdi diye söylemek doğru olmaz. Yapılan duyuruda dizinin artık çarşamba akşamları değil, salı günleri yayınlanacağı belirtildi.

5 Ekim çarşamba günü başlayan dizi daha 6 bölüm yayınlanmışken, reyting sıkıntısına düşünce gün değişikliği son bir adım olarak gözüküyor. Star TV ekranlarında çok büyük ümitler ile yola çıkılan gecenin ucunda dizisinin çekimleri reyting rekorlarını belirlenen seviyelerde alması neticesi ile gün değişikliğine gidildi. Bu dizinin büyük ümitlerle çekilmesi neticesinde olacağı benziyor. İlerleyen günlerde dizinin reyting seviyeleri netlik kazanacak.

Exit mobile version