Güncel

3 Ağustos akaryakıta indirim son dakika geldi mi? Benzin, dizel ve LPG’de bugün indirim var mı?

Benzin fiyatlarında yaşanan oldukça fazla olan dalgalanma sonrasında her gün ya indirim, ya da zam haberi duyar olduk. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatları benzin litre fiyatları üzerinde doğrudan etkili oluyor. En son yapılan indirim haberi ise dizelden gelmişti. Peki 3 Ağustos akaryakıta indirim son dakika geldi mi? Benzin, dizel ve LPG’de bugün indirim var mı? İşte detaylar…

Akaryakıt fiyatlarında bugün için açıklanan henüz bir indirim haberi yok. Gün içindeki döviz kurundaki değişiklikler ve brent petrolün fiyatlarındaki değişmeler sonrası indirim ya da zam haberi gelebilir.

Benzin, dizel ve LPG’de bugün indirim var mı?

Benzine gelen 50 kuruşluk indirim ardından benzin fiyatları İstanbul’da 22 lira 23 kuruşa, Ankara ve İzmir’de ise 22 lira 38 kuruşa düşmüştü!

Benzin fiyatları için gözler orada!

Petrol piyasası, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı birtakım üretici ülkelerden meydana gelen OPEC+ grubunun bugün gerçekleştireceği toplantıya çevrildi. Eylül ayına yönelik üretim politikasının görüşüleceği toplantıda, grubun üretimini sabit tutacağı ya da çok az artıracağı beklentiler arasında var.

3 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

İstanbul: 24,50 TL’den satılıyor

Ankara: 24,61 TL’den satılıyor

İzmir 24,63 TL’den satılıyor

3 AĞUSTOS 2022 SON DAKİKA BENZİN FİYATLARI

İstanbul: 22,24 TL’den satılıyor

Ankara: 22,36 TL’den satılıyor

İzmir: 22,36 TL’den satılıyor

3 AĞUSTOS 2022 LPG FİYATLARI

İstanbul: 11.35 TL’den satılıyor

Ankara: 11.37 TL’den satılıyor

İzmir: 11.04 TL’den satılıyor

 

 

 

Başa dön tuşu