Ekonomi

Garanti bankası hesabı olanlar için önemli haber! Mobilya Alışverişine 100 TL Bonus Hediye!

Garanti BBVA mobilya alışverişlerine 100 TL Bonus kazandıran kampanyasını duyurdu. 18 Aralık tarihinde sona erecek kampanyadan faydalananlar evlenecekler, evini yenileyecekler mobilyalarını uzun süredir yenilemek isteyenler için fırsat oluşturuyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin öncelikle Bonusflaş uygulamasını kullanarak kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Kampanyaya sms ile de katılım sağlanabiliyor.

Garanti BBVA duyarlı bankacılık anlayışı ile tüm ihtiyaçlarda her zaman banka müşterisinin yanında aynı gün içinde yapılacak. İlk harcama kampanya kapsamında 100 TL Bonus kazandıracak. Bunun için Bonus işyerlerinden 18 Aralık tarihine kadar 1.500 TL ve üzeri mobilya alışverişi yapmak gerekiyor. Her alışveriş 50 TL toplamda 100 TL Bonus kazandıracaktır.

Mobilya Alışverişine 100 TL Bonus Hediye Kampanya Başvurusu

Kampanyaya katılmak isteyenlerin Bonusflaş uygulaması içinde yer alan ilgili kampanyayı bularak hemen katıl tuşuna basması yeterlidir. Sms yoluyla kampanyaya katılmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına EV yazarak 3340‘a kısa mesaj olarak gönderilmesi gerekir. Ardından mobilya alışverişi belirlenen tutar dahilinde gerçekleştirilmelidir. Fiziki ya da sanal POS ile yapılacak harcamalarda geçerliliğini korur. Denizbank kart ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahil edilecektir. İnternetten yapılacak harcamalarda geçerliliğini korur.

Mobilya Alışverişine 100 TL Bonus Hediye Kampanya Şartları

Her müşteri en fazla 100 TL Bonus kazanabilir. Kazanılan tüm bonuslar 21 Aralık tarihinde hesaba yüklenecek olup 21 Ocak tarihinde kullanılmadığı fark edilirse hesaptan geri alınacaktır. İptal, iade işlemlerinde Bonus kazanılsa dahi hesaptan geri alınacaktır. Peşin ya da taksitli işlemler kampanyaya dahil ediliyor. Mobilya dışında farklı bir sektörde alışveriş yapıldığında kampanyadan faydalanılamıyor.

Ticari kart kullanıcılarının kampanyadan faydalanmak istediği durumlarda firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı olması gerekiyor. Bu numara üzerinden kampanyaya başvurmak yeterli oluyor. Yurtiçi alışverişlerde geçerli olan kampanyaya FAST ile yapılacak işlemlerde kampanyaya dahil edilmiyor.

Başa dön tuşu