Güncel

29-30 Eylül İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanı müjdesi! E-devletten başvuru yapabilirsiniz: 18-58 yaş arası herkes başvursun

Bekçi olmak isteyen binlerce vatandaş gelecek olan ilanlara kilitlenmiş durumda. Bu kapsamda İŞKUR bekçi alımı ilanlarını kendi resmi sitesinden açıklamaya başladı. Bekçi alım ilanlarına baktığımız zaman Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi üzerinden başvuruların başladığını görmekteyiz. Bekçi alım ilanlarına baktığımız zaman, Ankara ve Kocaeli illeri dikkat çekiyor.

16-30 Eylül 2022 İŞKUR ilanları: En az ilkokul mezunu 6.250 TL maaşla şoför, bekçi, garson, hastane personel alım şartları

29-30 Eylül bekçi alımı ilanları

Bekçi alımı ile ilgili detaylara alttaki link üzerinden ulaşılabileceği belirtilirken açılan sayfada ilanın içine girerek e-Devlet ile giriş kısmından e-Devlet parolası giriş yaparak müracaat gerçekleştirilebileceği belirtildi.

Bu bağlamda müracaat yapacak olan adaylarda istenilen bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuru yapması mümkün değildir. Genel şartlara haiz olan adayların ilanlarda belirti edilen özel şartlara da haiz olmaları gerekiyor.

 

29-30 Eylül bekçi alımı başvuru şartları 

 

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

Bekçi alımı ilanı için tıklayınız

 

Başa dön tuşu