Güncel

9-30 Eylül İŞKUR duyurdu: 18-55 yaş arası 6.200 TL maaşla! İlkokul mezunu 20 bin kamu personeli alımı! İşte kadro dağılımı ve şartlar

Son dakika İŞKUR dev istihdam kampanyasını duyurdu. Kampanya olanakları kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. İŞKUR kapsamında sunulan imkanların her geçen gün geniş standartlarda kişilere sunulması bekleniyor. Fırsatlarla dolu imkanlar dahilinde kişiler her açıdan en iyi hizmetlerden faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler.

Başvurular başladı! 3 vardiya + 9000 TL maaş… İŞKUR’dan 18-58 yaş, okur yazar, ilkokul dengi çarşı ve mahalle bekçisi alımı!

İŞKUR kampanyaları kapsamında 18- 55 yaş arası olanaklar dahilinde kişiler başvuru yapma olanaklarına erişim sağlayabilecekler. 20 bin kamu personeli yeni iş istihdamı kapsamında olanaklardan yararlanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Tüm bu bilgiler ışığında son zamanlarda belirli yaş grubu içerisinde yer alanları da kapsayacak bir şekilde personel alımının devreye girdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Temizlik Görevlisi, Depocu Alınacak!

Temizlik görevlisi, depo görevlisi, lojistik taşımacı gibi iş sahalarına kişilerin kavuşması bekleniyor. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan yeni iş istihdam paketinin detayları Nebati tarafından açıklanmaya başladı. Nebati tarafından yapılan açıklamalarda kadro dağılımları yapılamaya başlandı.

Şartlarda gelmeye başladı. İlkokul mezunu olan herkes iş istihdamlarına başvuru yapabilecekler. Kişilere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan bu imkanların geniş standartlarda kişilere ayrıcalıklı olarak sunulması bekleniyor. Böylelikle kişiler en iyi hizmetlerden yararlanma ayrıcalığına sahip olabilecekler.

İŞKUR Açıklamalarda Bulunuyor!

İŞKUR yapmış olduğu duyuruyla beraber birçok kişiyi iş istihdamına yerleştireceğini duyurdu. Böylelikle kişiler ayrıcalıklı hizmetlerden fırsatlarla dolu olanaklar dahilinde yararlanma fırsatlarına sahip olabilecekler.
İŞKUR tarafından yapılacak olan yeni açıklamalar son günlerde merak edilen konular arasında bulunuyor. Birinci sınıf iş olanakları kapsamında kişilere sunulacak olan imkanların geniş standartlarda sunulması bekleniyor. Böylelikle kişiler en iyi hizmetlerden yararlanarak hızlı koşullar ekseni altında iş sahibi olabilme ayrıcalığına sahip olabilecekler.

İŞKUR İŞ İLANLARINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İş sahibi olmak isteyenlere özel olanaklar dahilinde sunulacak olan İŞKUR istihdam kampanyasıyla yaklaşık olarak 20 bin kişinin iş fırsatlarından yararlanması bekleniyor. Kamu personeli hizmetleri kapsamında kişilere sunulacak olan imkanların geniş standartlarda olması ve gelecek günlerde 30.000 bin kişiye yükseltilmesi beklenen gelişmeler arasında bulunuyor.

7-30 Eylül İŞKUR’dan en az 8.650 TL maaşla bekçi ve güvenlik görevlisi alımı başladı! İşte başvuru ekranı şartları

Başa dön tuşu