Ece Uslu’nun Beklenmedik Sevindirici Haberi

Başarılı ve ünlü oyuncu Ece Uslu uzun bir süredir dizi projeleri içerisinde yer alıyor. Ece Uslu 1974 yılında İzmir’de hayata gözlerini açmış ve en son 2019 yılında Sevgili Geçmiş isminde bir dizi projesi’nin içerisinde yer aldı. Kısa zaman sonra alınan bilgilere göre İstanbul şehrinden İzmir’e taşınma kararı alan oyuncunun uzun bir  süre dinlenmek istediği anlaşılmıştır.

Ece Uslu Sevenlerini Sevindirmeye Başlamıştır

Ece Uslu en son hayranlarının karşısına 2019 yılında bir dizi projesi ile çıkmıştı  ve bu proje sonrası kendisinden başka projeler gelmeyince hayranları büyük bir merak içerisinde açıklamalarını bekliyordu. Çok uzun bir zaman sonrası hayranlarının heyecanına ortak olan Ece Uslu yaptığı bir röportajda, “Görüşmelerimiz var, bir kaç projeyi değerlendiriyorum diye açıklama yaptı.

Ece Uslu Sokak röportajlarında sorulan tüm sorulara şu cevaplardan birini verdi; “3 senedir iş almıyorum” diyerek kamera önü oyunculuğundan uzaklaştığını itiraf eden başarılı oyuncu dinlenmek istediğini ve sektörde sürekli olarak şartların değiştiği vurgusunu yapmıştır. Bu yaşanan değişimlere ayak uydurmayı çabaladığını itiraf eden güzel oyuncudan yakın zamanda bir proje bekleniyor.

Ece Uslu Tekrardan Ekranlara Dönüyor Mu?

Ece Uslu oyunculuk sektörüne gerçekten çok uzun zaman önce başlamıştır ve belki de bu kadar tanınmasının nedeni de budur. Ece Uslunun içinde yer aldığı projeler başlıca şunlardır; 2007 – Elveda Derken (Lale)2006 – Sırça Köşk (Cahide Kutlu), 2005 – Ölümüne Sevdalar (Nine), 2004 – Aşkımızda Ölüm Var (Avukat Pervin), 2002 – Zerda (Zerda) oldu.

2002 – Bana Abi De (Zeynep), 2001 – Benimle Evlenir misin?  1996 – Kara Melek (Şule Saylan), 1996 – Mirasyediler, 1995 – Sahte Dünyalar, 1993 – Yalancı, 1993 – Son Söz Sevginin, 1989 – İz Peşinde ve Karagül dizisinde oyunculuk performansı sergilemiştir. Bu diziler ve filmlerin arasında en çok yıldızının parladığı proje Karagül dizisidir. Karagül dizisi uzun bir zaman televizyon ekranlarında yayımlanmıştır ve bu süre içinde Ece Uslu başrol karakter olarak izleyicilerle buluşmuştur. Karagül dizisinde güçlü bir kadına hayat veren Uslu, kendisi için bu proje her zaman farklı olduğunu birçok kez dile getirmiştir.

Exit mobile version