Magazin

Engincan Ural’ın müstakbel eşi Merve Kaya kimdir? 2 gece 3 gün peri masalı gibi düğün olacak

Engincan Ural’ın müstakbel eşi Merve Kaya kimdir sorusu bu akşam düzenlenecek ihtişamlı düğün öncesinde merak ediliyor.  Sibel Can ve Hakan Ural’ın evliliğinden doğan Engincan Ural’ın bu akşam ki düğününde annesi Sibel Can sahneye çıkıp güzelliğini ve o billur sesini sergileyecek.

Öyle ki Engincan Ural Merve kaya çiftinin düğünü 2 gece 3 gün sürecek.

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Engincan Ural sevgilisi Merve Kaya’ya evlenme teklifi etmiş çift hemen akabinde nişanlanmıştı.

Sibel Can bu akşam oğlu ve gelini için söyleyecek

Bu akşam da düzenlenecek olan Engincan Ural Merve Kaya düğün merasiminde Sibel Can oğlu ve gelini için şarkı söyleyecek.

Evlilik yolunda attıkları adım sonrasında sosyal medya hesaplarından mutluluklarını paylaşan çift’in annesi Sibel Can ve Babası Hakan Ural’da bu mutlu günleri için heyecanlı olduklarını dile getirdiler.

Hakan Ural herkesi duygulandırdı

Kendi babasıyla sorunları olan ve baba nedir bilmeyen Hakan Ural, oğlu Engincan Ural’ın düğünü öncesinde paylaştığı mesaj ile herkesi duygulandırdı.

Hakan Ural paylaşımında ‘Allah mesut etsin. Çok erken yaşta baba olduk böylesi kısmetmiş. Neredeyse birlikte büyüdük. Çok değişik duygular. Geçici dünyada yaşanması güzel duygular. Duygularımı dile getirirken bir taraftan da hassas davranmaya çalışıyorum zira her konunun eksiği veya mağduru var muhakkak affola. Çok değişik duygular içindeyim gelgitli biraz da şaşkın. Daha dün gibi aklımda hastaneden onu bebek sepeti ile çıkarışım. Ayağımda sallamalar, uykusuz geceler, parklarda oynamalar, maçlara gidişlerimiz ve şimdi evleniyor. Hamdolsun baba olarak bunu yaşamak çok derin düşünce duygular yaşatıyor. Allah sağlıkla huzurlu bereketi ile mutlu etsin bir yastıkta kocatsın. Bugün bu haldeysem bakalım düğün gecesi ne olacağız, ayrıca bir baba olarak çok şanslıyım. Çok efendi, saygılı ve terbiyeli bir evlada sahibim. Alınmasın Melisa da çok hanım tabiki. Bu mutlu anımı duygularımı paylaşmak istedim sadece. Mutluyum yani. Allah hayırlısı ile her anne ve babaya yaşamayı nasip etsin.’ demesi herkesi duygulandırdı.

 

Başa dön tuşu