Güncel

10-31 Ekim İŞKUR itfaiye eri, zabıta, hizmetli ve şoför alımı… 11.000 TL maaşla en az ilköğretim mezunu belediye memuru alımı başvuru şartları!

İşsizlerin yardımcısı İŞ-KUR binlerce kişinin yeni bir iş bulmasını sağladı. Her ay çıkardığı yeni ilanlarla da kişilerin hayatlarının kontrolünü eline almasını sağlıyor. Geçtiğimiz Eylül ayında birçok belediyenin işçi alım ilanlarını yayınladı. Birçok ilana başvuru henüz dolmadı.

Eğer işe ihtiyacınız varsa siteye mutlaka uğramanızı tavsiye ederiz. İlanların çoğunda deneyim ya da tahsil istenmiyor. İlkokul mezunu olmanız yeterli. Bazı ilanlarda o ilde 1 senedir ikamet ediyor olma şartı bulunmakta. İlanlara başvurmak için siteye kayıt olmanız gerekli. Fakat kayıt yaptırmakta oldukça kolay e-devlet şifreniz ile kısa sürede siteye girebilirsiniz. Kayıt yaptırıp buradaki işlemlerden sonra sonuçları beklemeniz gerekiyor.

Alım Yapılan Pozisyonlar

Alım yapılan pozisyonlara bakarsak İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Fatih Belediyesi toplam 120 kişi alıyor. Bunların 60’ı memur 67’si ise itfaiye eri pozisyonu için isteniyor. Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ise 15 memur alıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi 85 itfaiye eri alıyor. Kütahya Şaphane Belediyesi 2 memur alıyor. Konya Çeltik Belediyesi ise 2 memur alımı yapıyor.

Ayrıca Ekim ayında da birçok kurum yeni ilanlarını yayınladı. Yargıtay 151 sözleşmeli personel alacağını, Yüksek Seçim Kurulu 53 personel alacağını, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü ise 5 sözleşmeli destek personeli alacağını duyurdu. Bu alımlarda şanslı olabilirsiniz. Şartlar uygunsa hemen başvurunuzu yapmalısınız.

Başvuru Şartları

Alınan pozisyonlar için istenen genel şartlarında başında T.C. vatandaşı olmak geliyor. Kişilerin kamu haklarından mahrum olmaması da isteniyor. Ayrıca başvuran kişilerden sağlık raporu vermeleri de bekleniyor. Erkek adaylarında askerliklerini erteledikleri ya da yaptıklarını belirten bir belge sunmaları gerekiyor.

Bazı kadrolara başvurmak için üniversite mezunu olmak yetiyor fakat bazı kadrolar spesifik olarak bazı bölümlerden mezun olma şartı arıyor. Ayrıca kadroların bazıları ise deneyim istiyor. Son olarak alım yapılırken kişilerin bir suçtan hüküm giymemiş olmasına ve yüz kızartıcı bir suçu bulunup bulunmadığına da bakılıyor. Bütün bu şartları sağlayan e-devlet üzerinden hemen başvurunuzu yapınız.

Başa dön tuşu