Güncel

Evini yenilemek isteyene 75.000 TL destek müjdesi verildi! 200.000 TL’ye kadar paranızı hemen çekebilirsiniz!

Eskimiş bir dairede ya da apartmandan oturan kişilere yeni destek ödemeleri sağlanıyor. Bu doğrultuda da evini yenilemek isteyenler için 75.000 TL’den başlayan yenileme ödeneği veriliyor. Ödemeler yalnızca ihtiyaç sahibi olan kişilere ya da ailelerine yapılıyor. Barınma yardımı için mütevelli heyeti belirleyici olarak ön plana çıkıyor.

Evini yenilemek isteyene 75.000 TL destek müjdesi verildi. 200.000 TL’ye kadar paranızı hemen çekebilirsiniz. Ailelere çeşitli nedenlerden ötürü barınma desteği aktarılıyor. Nakdi destek olarak geçen bu ödeme aracılığıyla daire onarımları için ciddi destek sağlanıyor. Başvurular ise Sosyal Yardımlaşma Vakıfları’ndan T.C. kimlik kartı ile kolaylıkla yapılıyor.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Barınma desteği, sunulan destek ödemeleri arasında ismi pek bilinmeyen bir yardım olarak öne çıkıyor.

ARANAN ŞARTLAR…

Bu desteği alabilmek için aranan önemli şart kişinin muhtaçlık seviyesi oluyor. Hane başına düşen gelir ise tek tek tespit ediliyor.

KİMLİKLE BAŞVURU YETERLİ

Barınma desteği başvurusu yapmak için size en yakın olan Sosyal Yardımlaşma Vakıfları’na giderek T.C. Kimlik Kartınızla başvuru evraklarını doldurmanız gerekiyor.

Bu adımı da tamamladıktan sonra yapılacak denetim neticesinde ödemenizin yapılıp yapılmayacağı size bildiriliyor.

75 İLE 200 BİN TL ARASI ÖDENİYOR

Son gelen artışlarla birlikte, ev onarım desteği 75 bin TL olruken prefabrik ev yapımı için bu tutar 150 bin, betonarme ev desteği ise 200 bin TL’ye ulaşıyor.

Sonuç olarak, bu desteğe başvurmak için hemen bu adımları etmeniz gerekiyor.

Başa dön tuşu