Teknoloji

İphone telefonlarda bir daha yapılmayacak indirim yapıldı! İphone 13 Pro Max, Pro, 13, İphone 12 Pro Max, Pro, 12 fiyatları…

Ülkemizde bazı telefon markalarına verilen değer birbirinden farklıdır. En sevilen ve kullanımı tercih edilen markalardan bir tanesi olan İphone için indirimler çılgınca takip ediliyor. Ülkemizde olduğu kadar dünyanın geri kalanında belli bir popülerliğe sahip olan bu akıllı telefonlar için Apple bir indirime gitme kararı aldı. Teknoloji markalarının zirvesinde yer alan markanın en sevilen ürünleri için yapacağı bu indirimler merakla bekleniyor. Hangi modelin hangi fiyata satılacağı büyük heyecan yarattı.

İphone Telefonlardaki Bu İndirimleri Kaçırmayın!

Elektronik ürünlerin ülkemizdeki pazarı oldukça geniş. Apple da çeşitli ürünleriyle bu pazarda belli bir paya sahiptir. Sektörün önde gelen isimlerden olan marka tercih edilirliği yüksek olan bazı telefonları için indirimler düzenledi.

Apple ürünleri oldukça çeşitlidir. Telefonlar, ipad tabletler, saatler, airpordlar ve mac bilgisayarları geniş bir kitleye hitap ediyor. Müşterileri için pek çok bütünleyici alternatifler sunan marka geniş bir ekosistem kurma fırsatı da sunmaktadır. Marka ülkemizin bu pazarda ne kadar önemli olduğunun farkındadır. Lakin ürünlerin fiyatları pek çok kişi için fazla yüksek kabul ediliyor.

Modellerine Göre İphone Fiyatlarındaki Güncellemeler

Markanın telefonları özellikle çok sevilip tercih edilse de son enflasyon oranları ve kurdaki değişmelerden dolayı fiyat artışı ciddi boyutlara ulaşmıştır. Bu pahalılığın önüne geçebilmek ve isteyenleri ürünlerle buluşturmak için Apple adım attı ve bazı modellerde fiyat güncellemesine gitti. İphone 13 Pro Max modellerindeki indirimler pek çok kişinin dikkatini çekti.

İphone 13 modellerinin yanı sıra 13 mini ve İphone 12 ürünlerinde de fiyat değişiklikleri yaşandı. Buna göne 13 pro modelinin 128 GB olan ürünü 31.320 TL üzerinden satışa sunulurken GB oranı arttıkça fiyatlar da artış göstermektedir. İphone 13 mini için de bu durum geçerli olup 128 GB seçeneğinin fiyatı 19.979 TL olmuştur. İphone 12 Pro Max ve İphone 12 Mini de bu sistem dahilinde indirime giren modellerdendir.

Başa dön tuşu