81 ilde para iadesi başladı! Maaşını o bankadan alan emekli yaşadı

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel ağustos ayı kampanyasıyla 1.000 TL’ye varan para iadesi fırsatı sunuyor. Türkiye genelinde geçerli olan kampanya, emeklilere alışverişlerinde ek indirim ve tasarruf imkanı sağlıyor.

Ziraat Bankası, emekli müşterilerine özel ağustos ayı kampanyasıyla 1.000 TL’ye varan para iadesi fırsatı sunuyor. Türkiye genelinde geçerli olan kampanya kapsamında, Bankkart sahibi emekliler anlaşmalı işyerlerinden yapacakları 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL Bankkart Lira kazanacak.

Ziraat Bankası’ndan maaş alan ve Bankkart sahibi emekliler için harika bir fırsat! Ağustos ayında anlaşmalı işyerlerinden yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişte 100 TL değerinde Bankkart Lira kazanacaksınız. Kazandığınız bu liraları, yine anlaşmalı işyerlerindeki alışverişlerinizde kullanarak bütçenize katkı sağlayabilirsiniz.

Bankkart Liralarınızı Kullanın, Tasarruf Edin!

Kampanya dahilinde kazanılan Bankkart Liraları, Ziraat Bankası’nın anlaşmalı olduğu pek çok işyerinde kullanılabilir. İlgili kartla yapılan alışverişlerde ek indirimler ve özel fırsatlar da müşterilere sunuluyor.

Bankkart Liralarınızın geçerlilik süresi ve kullanım koşulları hakkında detaylı bilgiye Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesi ve mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. Ziraat Bankası’nın anlaşmalı işyerlerini ziyaret ederek kampanyadan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Exit mobile version